MAZDA MX-5 RF

ER DU UTE ET­TER KJØREG­LEDE? Mazda MX-5 RF er designet for store kjøreopplevelser, akkurat som den originale MX-5. Den seneste modellen er en lettvekts sportsbil med stor smidighet og inspirerende kjøreegenskaper. Med den lave profilen, bakhjulsdrift og Skyactiv-Teknologi føler du at Mazda MX-5 RF er en del av deg. Du får utmerkede ytelser, lave utslipp og avansert teknologi.

Adresse:

Kloppenebakken 7

4847  Arendal

 

Kontakt:

37 02 35 12 post@sigmundaasen.no

Sigmund Aasen AS © 2019

Design og utvikling, Pål-Erik Aune Gundersen

www.peag.no

MAZDA MX-5 RF

ER DU UTE ET­TER KJØREG­LEDE? Mazda MX-5 RF er designet for store kjøreopplevelser, akkurat som den originale MX-5. Den seneste modellen er en lettvekts sportsbil med stor smidighet og inspirerende kjøreegenskaper. Med den lave profilen, bakhjulsdrift og Skyactiv-Teknologi føler du at Mazda MX-5 RF er en del av deg. Du får utmerkede ytelser, lave utslipp og avansert teknologi.

MAZDA MX-5 RF
MAZDA MX-5 RF

MAZDA MX-5 RF

MAZDA MX-5 RF