top of page

Sigmund Aasen AS

Sigmund Aasen A/S har en lang og stolt historie som strekker seg tilbake til 1958, da vi først åpnet våre dører.

Gjennom årene har vi vært dedikert til og betjene våre kunder med bilsalg og verkstedtjenester med fokus på høy kvalitet og kundefokus.

Vi fortsetter å være en pålitelig partner for våre kunder, med et sterkt fokus på kvalitet, kompetanse og kunde-tilfredshet.

Vi ser frem til å fortsette å betjene vårt lokalsamfunn og å være en ledende aktør i bransjen i mange år fremover.

MAZDALOGO2_edited.jpg

MAZDA FORHANDLER

I 1968 tok vi et betydningsfullt skritt ved å bli en av Norges første Mazda merkeforhandlere, og siden den gang har vi vært stolte representanter for dette anerkjente merket. Selv om du hadde et kort opphold fra 2011-2014, da vi fortsatt var sertifisert merkeverksted, har vårt engasjement for Mazda vært urokkelig.

Med over 56 års erfaring med Mazda, har vi opparbeidet oss en solid ekspertise og kjennskap til dette merket, noe som gjør oss til et trygt og naturlig valg for kunder som søker kunnskapsrike og pålitelige tjenester. 

third-gen-2025-mazda-cx-5-compact-cuv-gets-digitally-revealed-with-concept-car-looks_2.jpg
mglogo_edited.png

MG FORHANDLER

I 2022 ble det en ære for oss og bli MG- merkeforhandler, og vi er begeistret for å ta del i MGs reise i Norge.
Denne nye tilknytningen tillater oss å utvide vårt tilbud og gi våre kunder enda bredere valgmuligheter når det gjelder bilkjøp og service.

resize.jpg

MECA KJEDEVERKSTED

Som MECA-kjedeverksted er vi forpliktet til, å leverer førsteklasses tjenester til våre kunder.

Vår tilknytning til MECA-kjeden gir kundene våre en rekke fordeler når de velger å reparere eller serve bilen hos oss. 

Det gir dem trygghet å vite at vi besitter den nødvendige kompetansen, kunnskapen og erfaringen for å sikre at bilen deres blir ivaretatt på best mulig måte, og til riktig pris.

Noen av kundefordelene du får hos oss som følge av MECA er 1års veihjelp ved service, mulighet for betalingsutsettelse med MECA-konto samt mer i MECA kunde klubb

bottom of page